Naadloos
Wij voeren uw project in terrazzo en granito gietvloeren uit.
terrazzo, granito, gietvloeren, naadloos
28
page-template-default,page,page-id-28,bridge-core-2.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-19.0.2,qode-theme-bridge,hide_inital_sticky,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Naadloze vloer met terrazzo of granito

Naadloze vloeren uit terrazzo of granito hebben een unieke uitstraling. Onze naadloze vloeren bestaan uit 3 componenten: de binding op basis van cement, marmergranulaten uit Italië en natuurlijke kleurpigmenten. Het resultaat is een tijdloze vloer met karakter.

 

We hebben keuze uit een waaier aan beschikbare kleuren. U hebt ook de mogelijkheid om uw eigen kleur op maat te creëren. We selecteren de samenstelling van de marmerkorrels en het kleur pigment. Hiervan maken we binnen de week een staal.

 

Meer weten over naadloze vloeren:        

We plaatsen uw vloer met veel vakkennis. Elke stap wordt uitgevoerd in eigen beheer.

 

De opbouw en plaatsing van de vloer wordt uitgevoerd in verschillende stappen: aanbrengen van primer op uw onderlaag, gieten van terrazzo mengeling, afschuren van bovenste laag en ten slotte het polijsten en beschermen van het oppervlak.

Plaatsen van een naadloze terrazzo vloer

Kleur op maat

Uw project is uniek. Droomt u van een granito vloer met een unieke uitstraling? Wil u een naadloze vloer met een creatieve toets of bent u op zoek naar een terrazzo vloer met klasse?

 

Samen met u creëren we een kleur op maat. Op basis van uw smaak en stijl, stellen we een aantal stalen op maat samen. Deze worden verder verfijnd tot het kleur op punt staat. Tenslotte wordt dezelfde samenstelling in uw project geplaatst.

 

Vraag uw staal aan:        

Wil u meer weten over onze terrazzo en granito vloeren?      

Grafisch design door