granito logo
Mini Cart 0

Your cart is empty.

Mini Cart 0

Your cart is empty.

Terrazzo en granito tegels

Terrazzo In Huis levert 30 samenstellingen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De minimumafname per samenstelling is 10 m2. Vanaf 100m2 is het mogelijk een kleur op maat samen te stellen.

 

Op zoek naar een terrazzo vloer voor buiten? Onze Milano reeks is geschikt voor buiten en uitermate mooi. Ontdek alles op deze pagina.

Beschikbare terrazzo kleuren

U kan kiezen uit 30 beschikbare samenstellingen. De levertijd hangt af van de reeks waaruit u kiest en is gemiddeld 4 tot 8 weken. De minimumafname per samenstelling is 20 m2.

Vraag hier de prijzen aan: 

MONTEPULCIANO

De Montepulciano tegels worden in grote oplages geproduceerd en zijn de goedkoopste uit het gamma. De tegels zijn verkrijgbaar als:

 

30x30x2 cm, 40x40x2 cm, 60x60x2 cm
60x30x2cm, 60x40x2 cm

 

Gebruik voor binnen

FIRENZE

De tegels uit de Firenze reeks zijn meer uitgesproken qua kleur en structuur. De tegels worden in kleinere oplages geproduceerd en zijn verkrijgbaar als:

 

30x30x2 cm, 40x40x2 cm, 60x60x2 cm
60x30x2cm, 60x40x2 cm

 

Gebruik voor binnen

Milano: terrazzo tegels voor buiten

Onze Milano reeks is uitermate geschikt voor buiten. De afmeting van de tegels is  42,5 x 15 cm waardoor je ze in verschillende verbanden kan plaatsen. Als je ze op hun zijkant plaatst, kan je ze ook gebruiken om af te boorden met plantenvakken. Een creatieve, duurzame en bijzonder mooie tegel voor buiten.

Meer weten over terrazzo voor buiten?

Terrazzo kleur op maat

Vanaf 100m2 is het mogelijk om een kleur op maat samen te stellen. We starten met een verkennend gesprek waarbij we vertrekken van een reeks stalen ter inspiratie. Op basis van uw input gaan we een reeks stalen op maat maken. Deze kunnen verder verfijnd worden tot de samenstelling op punt staat. U ontvangt vanaf het begin een offerte zodat er goede afspraken gemaakt worden.

 

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van kleuren op maat.

Meer weten over een kleur op maat?